قابلمه مخصوص تنور
به علت قرار گرفتن این قابلمه در تنور و پخش یکنواخت حرارت، امکان پخت انواع غذاها (پلوها، خورشت ها، خوراکها، سوپها و ……. ) با حرارت تنور معادل با حرارت تنورهای سنتی فراهم می گردد.
بدنه بیرونی قابلمه غذا پز تنوری با فناوری پیشرفته هارد آنادایز نقره ای(خودرنگ) شده تا وقتی در داخل تنور داغ قرار میگیرد مقاوم، ایمن و بادوام باشد.
جنس این قطعه از آلومینیوم مرغوب میباشد تا قابلیت اکسیداسیون سخت شدن را داشته باشد و داخل آن با پوشش نچسب دو لایه و زیر سازیهای استاندارد تولید شده تا هم درمقابل حرارت داخل تنور مقاوم باشد و هم از چسبندگی مواد غذایی جلوگیری به عمل آورد.
طراحی مهندسی این قطعه به شکلی است که با لبه های پهن ۲۰ میلیمتری ، نیازی به نصب دستگیره وجود نداشته باشد و براحتی داخل تنور قرار گرفته و یا برداشته شود .
ارتفاع قابلمه بزرگ ۱۸۰ میلیمتر، قابلمه متوسط ۱۲۵ میلیمترو قطر دایره آنها ۲۴۰ میلیمتر میباشد

ماهیتابه گود مخصوص تنور
به علت قرار گرفتن این ماهیتابه در تنور و پخش یکنواخت حرارت، امکان طبخ انواع سرخ کردنی ها و همچنین پخت انواع مواد غذایی ( ماهی، مرغ، گوشت، تخم مرغ، ته چین، خورشت، کوکو، کتلت، لازانیا، پیتزا، کیک، شیرینی، سبزیجات ) با حرارت تنور، مانند فر انجام می شود.
جنس بدنه بیرونی و داخلی این ماهیتابه همانند قابلمه ناخ می باشد.
این قطعه برخلاف سایر تابه ها، بصورت گود با لبه های پهن ۲۰ میلیمتری طراحی شده تا علاوه بر طبخ انواع سرخ کردنی های حجیم مانند مرغ شکم پریا کیک نیازی به نصب دستگیره نداشته باشد و براحتی داخل تنور قرار گرفته و یا برداشته شود .
ارتفاع تابه بزرگ ۹۰ میلیمتر، تابه متوسط ۷۵ میلیمتر و قطر دایره انها ۲۴۰ میلیمتر میباشد .

غذا پز تنوری همه کاره در تهران
سبد بخارپز
به دلیل عدم آزاد کردن هرگونه یون های مضر به غذا در طول زمان پخت ، این سبد بخار پز، سالم ترین و بهداشتی ترین ظرف محسوب می شود.
این سبد برای اولین بار در جهان با فناوری ” هاردآنادایز ” تولید شده تا در برابر حرارت داخل تنور مقاوم گردد.
امتیاز دیگر این سبد نسبت به سایر سبد های موجود در بازار در این است که علاوه بر سوراخ های کف سبد، سوراخ های دیگری در لبه بالایی سبد ایجاد شده که پخش بخار به صورت یکنواخت در تمامی فضای سبد جریان داشته باشد .
این طراحی نوین موجب پخت سریع تر و لذيذ تر انواع مواد غذایی گوشتی ( گوشت قرمز، مرغ ماهی و…)، سبزیجات ( نخود فرنگی، ذرت یا بلال، کلم، کرفس، هویج، سیب زمینی و…) و تخم مرغ خواهد شد.
به دلیل نوع خاص طراحی، این سبد برای ابکش کردن برنج، ماکارونی، پاستا، سبزیجات و نظایر آن نیز بسیار مناسب است. وبرای مواد غذایی حجیم، میتوان از درب فلزی تنور بجای درب شیشه ای نیز استفاده کرد .
طراحی مهندسی این سبد بخارپز با ارتفاع ۱۰۷میلیمتروقطر دایره ۲۴۰ میلیمتر، بسیار کاربردی است به نحوی که نیاز به دسته هایی که با پیچ و مهره نصب میشوند و نقطه زنگ زدگی بوجود می آورند ندارد.